Кількість
|
Вартість
|
||
|
Органічна оливкова олія першого холодного віджиму Валле де Рікоте, моносорт Арбекіна
Компанія Вальє-де-Рікоте розташована у провінції Мурсія, в районі Архена Ла-Альгайда, в самому центрі долини Рікоте.
Маслобійня належить до групи сімейного бізнесу Guillén, що має понад 60 років досвіду у світі продуктів харчування на національному та міжнародному рівнях.
На виробництві є все необхідне обладнання, що оснащене новітніми технологіями отримання олії. Усі оливки надходять на протязі кількох годин після збирання, проходять прискіпливий аналіз в нашій сучасній лабораторії і відразу відправляються на пресування. Це дає змогу отримати високоякісну олію з низькою кислотністю.
Як результат, в 2018 і 2019 роках, Інститут Оливкової Олії в Валенсії, що готує сомел'є оливкової олії і спеціалістів для оливкової промисловості, визнав оливкову олію Valle de Ricote найкращою в цілому регіоні Мурсія.
М'яка оливкова олія преміум-якості з дуже низьких кіслотністю, Виготовлена з оливок сорту Арбекіна, что були вірощені в екологічно-чістій місцевості з дотриманням усіх правил та стандартів огранічного виробництва.
АРБЕКІНА - це дуже солодка оливкова олія, в якій майже неможливо відчути гіркоту або першіння в горлі, тому це робить олію Арбекіна ідеальною для людей, які починають своє знайомство з оливковою олією, для тих, хто любить ніжний і м'який смак або просто, не любить типовий смак оливкової олії :) В Іспанії часто починають знайомити дітей з оливковою олією саме з сорту Арбекіна. Олія з оливок цього сорту має фруктовий аромат оливок, яблука, банана і мигдалю.
Основні сфери застосування олії Арбекіна:
- Приготування ніжних і м'яких соусів, наприклад майонезу, де інші сорти оливкової олії не підходять через гіркоту
- У домашній випічці як замінник вершкового масла
- Ідеально для сніданку через м'який і нейтральний смак
- Для салатів і риби, де важливо підкреслити аромат і смак оригінальних інгредієнтів
Данну олію не рекомендується використовувати для смаження і приготування. Для цих цілей краще використовувати більш термостійкі сорти або Купаж різних сортів оливок.
Тепер про користь для здоров'я:
- Олія з сорту оливок Арбекіна має дуже низьку кислотність 0,2%, що говорить про її високу якість. Для довідки - нормою для оливкової олії Екстра Вірджен є кислотність до 0,8%, а олії з цим показником до 0,5% вже вважаються відмінними.
- Оливки Арбекіна відрізняються високим вмістом олеїнової кислоти, яка сприяє зниженню поганого і підвищенню хорошого холестерину в організмі.
Тож, якщо Ви очікуєте від оливкової олії м'який смак і ніжний аромат, а також цінуєте товари органічного виробництва - спробуйте органічну оливкову олію від кращого виробника регіону Мурсія - Valle De Ricote! Вам сподобається :)